0.

Ha még nem rendelkezel felhasználói fiókkal, akkor először regisztrálj az Amazon oldalán. Instrukciókat itt találsz.
Ha már regisztráltál, jelentkezz be az Amazon.co.uk oldalon.

1.

Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket és rakd a kosárba a jobb oldalon található „Add to Basket” gomb segítségével.

Amazon_rendeles_1_lepes

 

2.

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretnéd megrendelni, úgy a következő oldalon kattints a „Proceed to checkout” gombra.

Amazon_rendeles_2_lepes

3.

A szállítási / fizetési folyamat indítása előtt ismét meg kell adnod a jelszavad. Válaszd ki az „I am a returning customer…” opciót és add meg a jelszavad, majd kattints a „Sign in using our secure server” gombra.

Amazon_rendeles_3_lepes

4.

A következő oldalon meg kell adnod a szállítási címed. Töltsd ki a szükséges mezőket, add meg kinek a nevére menjen a csomag, utca, házszámot, várost, irányítószámot, országot és egy telefonszámot. Ha megvan minden, kattints a „Continue” (Tovább) gombra.

Amazon_rendeles_4_lepes

5.

A következő oldalon van lehetőséged több szállítási címet is felvenni. Ettől most eltekintünk, kattints a „Dispatch to this address” (Szállítás erre a címre) gombra.

Amazon_rendeles_5_lepes

6.

Válaszd ki a szállítás módját – Standard (3-10 nap átfutással) és kattints a „Continue” (Tovább) gombra.

Amazon_rendeles_6_lepes

7.

A rendelés elküldése előtt meg kell adnod a fizetésre használt bankkártya adatait. Kattints az „Add new card” (Új bankkártya hozzáadása) gombra, és írd be a bankkártya számát, a kártyára írt nevet és lejárati dátumot (hónap / év) majd kattints a jobb sarokban a „Continue” (Tovább) gombra.

Amazon_rendeles_7_lepes

Amazon_rendeles_8_lepes

8.

Ezen a képernyőn kell megadnod a számlázási címet. Ha a számlázási cím azonos a szállítási címmel, kattints a „Use this address” (Használd ezt a címet) gombra.

Amazon_rendeles_9_lepes

9.

A rendelés elküldése előtt ezen a képernyőn áttekintheted a korábban megadott adatokat. A szállítási cím, szállítási- és fizetési mód itt még megváltoztatható. Jobb oldalon látható a rendelés végösszege szállítással együtt.

Amazon_rendeles_10_lepes
A rendelés leadásához kattints a „Place your order” (Rendelés leadása) gombra.

Rendelés külföldről