Az AliExpress egy online piactér, ugyanolyan mint a magyar Vatera vagy a nemzetközi eBay. Annyi különbséggel, hogy az AliExpressen csak kínai eladók és üzletek árulják termékeiket. Nagyon sokan keverik a hasonló nevű Alibabával. Habár mindkét oldal egy tulajdonosi körhöz tartozik, a legfőbb differencia az, hogy amíg az Alibabán nagykereskedők szolgálják ki a vásárlókat, általában több ezres tételben, addig az AliExpressen lehetőség van 1-2 darab megrendelésére is. AliExpress regisztráció:

1.

A regisztrációhoz az AliExpress.com weboldalon kattints jobb oldalon felül a „Sign in” lenyíló fülre és kattints a „Join Free” linkre.

AliExpress regisztráció - 1. lépés

AliExpress regisztráció – 1. lépés

2.

A regisztrációs (Create New Account) oldalon add meg az email címed, a neved, és a választott jelszót kétszer egymás után.  A jelszó alatti mezőbe írd be a kódot amit a rendszer generál (hogy kiszűrjék a robotokat), kattints az “I agree to…” szövegboxba a vásárlási feltételek elfogadásához. Azután pedig a „Create You Account” gombra.

Regisztráció az AliExpressen – 2. lépés

Regisztráció az AliExpressen – 2. lépés

 3.

Ezzel kész is a regisztráció. Várj 10 másodpercet, vagy kattints a “Go to AliExpress Homepage” linkre a továbblépéshez. Már csak egy lépés maradt hátra…

Regisztráció az AliExpressen – 3. lépés

Regisztráció az AliExpressen – 3. lépés

4.

Az AliExpress regisztráció véglegesítéséhez meg kell erősítsd az email címed. Nyisd meg az emailed és kattints a “Confirm my email address” gombra.
Regisztráció az AliExpressen – 4. lépés

Regisztráció az AliExpressen – 4. lépés

5.

Ezzel végeztél is a regisztrációval. Ha szeretnéd tudni a rendelés menetét, kattints ide.

Rendelés külföldről